Картридж трехходового клапана Immergas Мini Nike 24 3E, Mini Eolo 24 3E, Mini Eolo 28 3E, Victrix 26 2I 3.020380

Бренд: Immergas
Артикул: 3.020380
1.452грн.
35

Мini Nike 24 3E, Mini Eolo 24 3E, Mini Eolo 28 3E, Mini Nike X 24 3E (одноконтурний), Mini Eolo X 24 3E (одноконтурний), Victrix 26 2I.

Характеристики
Запчасти Immergas
Картридж, ремкомплект, шток